22 Ekim 2014 Çarşamba

Android'de Yedekleme

Google Drive, Google+, Hangouts ve Google Play adlı uygulamaları bilmeden insanlar Android'in yedeklemesi hakkında atıp tutuyor.
Yedeklemek için de ayrı bir uygulamaya da ihtiyacın yok. Her telefonun içinde üstte saydığım şeyler geliyor.
Tek bir uygulama olmasa da;
Google Drive fotoğraf, dosya, video yedekler ve senkronize eder.
Google+ hesabınızla giriş yapıp sim kart yerine Google seçtiğinizde tüm rehberinizi ve arama kayıtlarınızı yedekler.
Hangouts tüm mesajlarınızı yedekler. Aynı zamanda çok çok küçük ücretlere (dakikası 0,05€) internet üzerinden başka telefonu aramanızı sağlar.
Google Play'de teknik olarak Android'in marketidir. Google hesabı ile giriş yaptığınızda tüm uygulamalarınızı telefona indirir.

Telefonu çaldırdınız. Android cihaz yöneticisi sayesinde telefonu zil sesiyle çaldırabilir, kitleyebilir, içindeki her şeyi silebilir, konumunu bulabilir, bunun üstüne de telefonu çalmaya çalışan kişinin ön kameradan 5 tane fotoğrafını çekebilirsiniz.

Tamam çalındı. Bulamadınız. Falan filan.. Yeni telefonunuzla google hesabı ile girerseniz arka plan resminiz ve zil sesleriniz dışında her şeyi bıraktığınız gibi bulacaksınız.

Peki bu IOS'ta nasıl oluyor? hiç bir Bir fikrim yok... Olmasını da istemiyorum. Çünkü IOS bana göre değil. Ben Android tercih ediyorum.
Ama çoğu Apple kullanıcısının kafasına sokamadığı bir şey var ki; Apple alınca benden üstün olmuyorsun. Süper güçlerin olmuyor. Iphone'u Samsung ve Sony üretiyor komple zaten. Neyin ayağı bu?

Şunu kafanıza sokun ki bir tercih yapıyorsunuz ve başka bir şey tercih eden insana geri zekalı gibi davranıyorsunuz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder